Antena Căutare

Traian Basescu implineste 60 de ani: Ce-i urati presedintelui de ziua lui?

Presedintele Romaniei, Traian Basescu implineste pe 4 noiembrie varsta onorabila de 60 de ani. Inca din 2004 este in fruntea tarii noastre si ne conduce pe "marea agitata a crizei".

Din dorinta de a fi un presedinte jucator, Traian Basescu a actionat in diverse moduri care au starnit nemultumiri in randul clasei politice, mai putin in randurile partidului condus pana la functia de presedinte, PDL.

"Mici" controverse prezidentiale

Ziarul "Jurnalul Național" a scris ca in perioada in care a detinut diferite functii publice intre 1994 si 2001, Traian Basescu si familia sa au obtinut echivalentul a peste un milion de dolari din fondurile destinate Romaniei prin programul PHARE-UE pentru firmele lor.

Traian Basescu a negat la data de 17 martie 2008 informațiile aparute in Jurnalul National printr-un comunicat de presa.

In timpul unui miting electoral la Ploiești in anul 2004 Traian Basescu aparea intr-un film scurt ca dand un dos de palma peste fata unui copil aflat langa scena. Confruntat in direct cu fragmentul audio-video, Basescu a spus ca nu-si aminteste despre ce era vorba.

Administrația prezidentiala a solicitat INEC (Institutul National pentru Expertize Criminalistice) o verificare a filmului, institutul confirmand ca filmul prezentat de televiziuni nu este autentic.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

VIDEO! Vezi ce isi doreste Traian Basescu de ziua lui!... Gabriel Oprea: "Taxarea averilor mari si foarte mari va aduce la buget noua miliarde de euro pana in 2015"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x