Antena Căutare

GALERIE FOTO! Vezi cum a petrecut Elena Udrea de onomastica!

Elena Udrea a postat pe blog impresii si fotografii de la petrecerea onomastica la care au participat colegi de partid si locuitorii colegiului 25 din Drumul Taberei.

"Pentru mine, a fost o zi speciala si dintr-un alt motiv - am participat la o petrecere organizata pentru mine de o parte dintre colegii de partid, dar si de votantii din Colegiul 25 din Drumul Taberei. A fost un moment cu adevarat placut tocmai datorita modului in care am fost primita. M-am simtit pentru cateva ore ca in mijlocul unei veritabile familii"




"Metroul din Drumul Taberei, largirea Soselei Prelungirea Ghencea, reabilitarea Parcului Moghioros, cartierul ANL Constantin Brancusi sau reabilitarea termica a blocurilor prin programul MDRT sunt proiecte care se leaga si de activitatea mea ca ministru sau parlamentar. Cred ca am contribuit in buna masura la schimbarea in bine a cartierului care contine si colegiul meu de deputati"



Vezi mai jos imagini de la onomastica Elenei Gabriela Udrea!

"Iata de ce o intalnire cu oamenii care m-au votat reprezinta pentru mine o adevarata placere. Deopotriva cu cei tineri care au nevoie de incredere si de sanse, dar si cu cei in varsta care vor sa stie lucruri despre posibilitatea maririi pensiilor. E o vorba mai veche pe care am invatat-o cand am intrat in politica: acolo, printre oamenii simpli, vezi din ce stofa esti facut, daca poti sau nu sa fii un politician priceput"

Basescu, interviu in presa germana: Trebuie sa reformam educatia pentru ca produce someri academicieni... Basescu: Obiectivele vizitei la Berlin sunt consolidarea relatiei bilaterale si actiune comuna in UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x