Antena Căutare

Geoana, dupa suspendare: Decizia nu are temei statutar. Eu raman membru al partidului

Presedintele Senatului Mircea Geoana, a declarat, luni, ca se considera in continuare un membru al PSD, in ciuda deciziei BPN de supendare a sa din partid. Geoana este de parere ca declaratiile sale au fost doar o manifestare a dreptului la libera exprimare, si nu un atac la adresa colegilor sai. „Eu raman membru al acestui partid indiferent de lupta care se duce in politica”, a spus acesta.

Fostul lider al PSD a adaugat ca ar fi preferat ca cei care au votat impotriva sa sa fie uniti impotriva adversarului si nu sa se preocupe de lupta pentru putere din interiorul partidului. Astfel , din punctul sau de vedere, decizia BPN nu este una valida, intrucat dreptul la libera opinie sa ramana necenzurat.

Presedintele Senatului a mentionat ca prioritatea sa in acest moment este reglementarea proiectului de buget, care, portivit acestuia, are extrem de multe deficiente, din mai multe puncte de vedere.

Conducerea Partidului Social Democrat a decis ca Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a fost suspendat din PSD pentru sase luni. Membrii Biroului Permanent National al partidului au reluat, in sedinta de luni, subiectul legat de declaratiile facute recent de acesta.

Purtatorul de cuvant al PSD, Emil Radu Moldovan, a confirmat, in cadrul unei interventii telefonice la postul Antena 3, suspendarea fostului lider social democrat din partid datorata nerespectarii deciziei anterioare a PSD, de a se abtine de la comentarii negative la adresa colegilor sai.

Moldovan a adaugat ca, desi Geoana nu mai are nici un drept de manifestare publica in numele partidului, PSD il va sustine in continuare in functia de presedinte al Senatului si asteapta acelasi lucru si din partea acestuia.

INTERVIU - Kelemen Hunor: Categoric vom obtine autonomie teritoriala!... Opozitia se reuneste la Parlament. Antonescu: Singurul cadou de la Basescu pentru popor ar fi demisia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x