Antena Căutare

Geoana refuza sa mearga in fata Comisiei de Arbitraj a PSD. Sova: Geoana face greseli in lant

Mircea Geoana a anuntat ca nu va merge duminica in fata Comisiei de Arbitraj a PSD daca aceasta va fi condusa de Dan Sova. Geoana considera ca Sova s-a antepronuntat. Motivele pentru care presedintele Senatului nu se va prezenta duminica la partid vor fi expuse intr-o scrisoare deschisa.

UPDATE 17.40: Invitat in cadrul emisiunii "100 de minute" de la Antena3, Dan Sova a declarat ca "Geoana face greseli in lant. El confunda partidul cu o instanta de judecata. Iar scrisoarea lui Geoana contine o minciuna sfruntata. Nu eu am adus in discutie nici o rocada. Noi am vorbit doar despre o inlocuire. Duminica, cazul Geoana va fi supus Comisiei de Integritate si se va lua o decizie".

Liderul PSD, Victor Ponta, a sesizat Comisia Nationala de Arbitraj si Integritate Morala (CNAIM) a partidului in legatura cu posibile incalcari ale Statutului de catre Mircea Geoana.

Comisia este formata din noua membri alesi direct de Congres, la lucrari participand si cate un reprezentant al fiecarei filiale judetene. Presedintele comisiei este senatorul Dan Sova.

Potrivit Statutului PSD, Comisia de integritate poate fi sesizata si de organele de conducere ale partidului in legatura cu abateri grave de la Statut.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

"Udrea are un urs negru, din plus", in manualul de Clasa I... Ministrul Muncii, Sulfina Barbu: "Emil Boc este mai bun decat Berlusconi si Papandreou"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x