Antena Căutare

Gheorghe Flutur: Coalitia sustine asumarea raspunderii pe Legea salarizarii unice

Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca asumarea raspunderii pe Legea salarizarii unice este sustinuta de catre Coalitia de guvernamant. Potrivit liderului PDL, Coalitia va avea o analiza finala pe aceasta lege marti seara.

"Pentru Legea salarizarii unice s-a stabilit un calendar foarte clar. Si astazi (n.r. luni) si maine, specialisti externi se vor intalni pentru a da forma finala Legii salarizarii unice, inclusiv consultarile cu toti factorii de raspundere. Maine seara, Coalitia va avea o analiza finala legata de Legea salarizarii", a declarat Gheorghe Flutur.

"Coalitia sustine asumarea raspunderii ca procedura cea mai eficienta si rapida pentru ca ne trebuie la legea bugetului de stat. Legea salarizarii unice, prin asumare de raspundere a Guvernului, pentru ca avem nevoie in elaborarea bugetului de stat pentru 2011", a mai precizat Flutur.

Emil Boc mai are de inaugurat 1.453 km de autostrada!... Coalitia a decis continuarea asumarii pe Legea Educatiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x