Antena Căutare

Gigi Becali isi asteapta in Dubai sentinta definitiva in dosarul sechestrarii de persoane

Vine ziua sentintelor in fotbalul romanesc! Cap de afis este Gigi Becali, care afla luni daca va sta 11 ani in inchisoare pentru ca si-a sechestrat hotii care i-au furat masina. Patronul Stelei asteapta sentinta in Dubai. Mai in gluma, mai in serios, Becali spune ca n-are de ce sa se mai intoarca in Romania. S-a si interesat daca Emiratele Arabe Unite au tratat de extradare cu tara noastra.

Pentru o singura noapte cu hotii care i-au furat masina, risca 4.000 de nopti de inchisoare. In ajunul sentintei definitive, Becali se afla in paradisul milionarilor lumii, Dubai. De ce? O intrebare cu foarte multe raspunsuri.

"Mai trec si pe la Olaroiu putin, trec si eu prin plimbare asa, ma intelegi? Trec si eu, ma duc si eu la plimbare. O sa va zic eu, da? Dar nu va zic acum, da? O sa va zic dup-aia de ce ma duc, da?", a declarat Gigi Becali, pentru GSPTV.

Becali a mai adaugat ca va fi in tara la pronuntarea sentintei. In acelasi timp, a declarat unor jurnalisti sportivi ca n-ar mai vrea sa auda de Romania, in cazul in care va fi condamnat.

"Cum sa zici ca-i sechestrezi daca ei se mandresc ca au stat cu tine la masa? Ei asa se mandresc. Pai daca ii sechestrezi se mandresc cu tine sau te injura?", a mai spus Becali.

S-a interesat chiar si de tratatele de extradare ale Emiratelor Arabe Unite cu Romania. Aici, inculpatii ar putea fi extradati doar pentru crima si infractiuni cu droguri sau arme. Insa Becali a vorbit si despre o eventuala plecare in Ecuador. In gluma, spune el, stie si pe cineva care s-ar bucura de raul lui.

Daca patronul Stelei a glumit sau nu vom afla maine, o zi decisiva pentru fotbalul romanesc. Verii lui Gigi, Giovanni si Victor Becali, au si ei termen in dosarul transferurilor. Acestia risca opt, respectiv, sapte ani de inchisoare. Finul lui Gigi Becali, Cristi Borcea, se lupta si el cu o condamnare de sapte ani, in timp ce patronul Rapidului, George Copos, afla daca isi va petrece urmatorii cinci ani dupa gratii

Presedintele Basescu, despre scandalul carnii de cal: "E o mare problema. Romania ar putea fi decredibilizata multi... Becali demisioneaza din PNL: Nu vreau sa ii fac rau lui Crin Antonescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x