Antena Căutare

Gorghiu reclamă o "campanie mizerabilă" de fake news: Echipa de campanie a Vioricăi Dăncilă dă pe surse că femeia va fi chemată la DNA în ultima zi de campanie / DNA dezminte oficial aceste informaţii

Vicepreşedintele Senatului, Alina Gorghiu, susţine că echipa de campanie a candidatului PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a dat "pe surse" informaţia că aceasta va fi audiată la DNA, în ultima zi de campanie. "Este atât de cusută cu aţă albă, încât orice om de bună-credinţă din România ar trebui să se simtă revoltat de micimea echipei de campanie a PSD şi de cât de penibil este candidatul care acceptă un asemenea lucru", afirmă Gorghiu. De altfel, DNA a dezminţit oficial această informaţie.

"Aşa campanie mizerabilă pe fake-news nu am mai văzut de foarte multă vreme! Ca să-ţi victimizezi candidatul slab, care nu excelează cu nimic, care ar trebui să dea explicaţii pentru foarte multe lucruri, echipa de campanie a Vioricăi Dăncilă dă pe surse că femeia va fi chemată la DNA în ultima zi de campanie. Este atât de cusută cu aţă albă, încât orice om de bună-credinţă din România ar trebui să se simtă revoltat de micimea echipei de campanie a PSD şi de cât de penibil este candidatul care acceptă un asemenea lucru", afirmă Gorghiu, joi, într-o postare pe Facebook.

Ea adaugă că "toţi jurnaliştii de casă ai PSD turuie imediat cât de rău e, deşi ştiu că e o ştire falsă".

"Dar, ce să faci? Când te plăteşte PSD, zici ce zice PSD, nu ce e adevărat! Ar fi sănătos ca anumite instituţii de presă să nu mai folosească minciunile de la PSD pe post de ştiri. Daţi-vă jos de pe justiţie odată pentru totdeauna! Nu o mai implicaţi în politică!", spune Alina Gorghiu.

De altfel, Direcţia Naţională Anticorupţie a dezminţit informaţia, fapt menţionat şi de Gorghiu, în finalul postării sale.

"În referire la informaţiile vehiculate în spaţiul public care acreditează ideea că un candidat la Preşedinţia României urmează să fie citat la DNA, în data de 22 noiembrie 2019, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să precizeze că toate aceste informaţii sunt FALSE", se arată într-un comunicat transmis, joi după-amiază, de DNA.

Sursa : news.ro

Siegfried Mureşan, ales vicepreşedinte al Partidului Popular European... Anunț devastator înainte de al doilea tur al alegerilor prezidențiale: Viorica Dăncilă, la DNA! Explicațiile instituției...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x