Antena Căutare

Guvernul Boc, mazilit de Basescu? Presedintele anunta premier tehnocrat

Dupa doua saptamani de proteste in care nu a avut nici o reactie directa, Traian Basescu a anuntat ca se va adresa astazi romanilor. Potrivit draft-ului discursului presedintelui, postat de Catalin Tolontan, redactorul sef al Gazetei Sporturilor, pe blogul sau, se pare ca Guvernul Boc are zilele numarate. Basescu afirma ca va invita partidele parlamentare sa negocieze un premier tehnocrat.

"Invit partidele politice parlamentare sa negocieze un premier tehnocrat caruia sa-i ofer atributiile de a-si forma un guvern de specialisti. Noul guvern va conduce tara in acest an important pentru consolidarea relansarii noastre. Solicit partidelor ca noul cabinet sa beneficieze de un moratoriu politic, asumat public in fata cetatenilor, pe intreaga derulare a mandatului guvernului de pina la alegeri. Propun ca, in momentul numirii acestui guvern, sa inceteze tactica ipocrita a salarizarii cu 1.500 de euro pe luna a unor oameni cu functii care cumuleaza o asemenea raspundere si sa oferim acestor specialisti ajunsi in fruntea ministerelor salarii comparabile cu cele din marile companii private. Acest principiu competitiv de salarizare va ramine unul permanent in Guvernul Romaniei", scrie in draftul discursului lui Traian Basescu.

Contactat telefonic, purtatorul de cuvant al Presedintiei Valeriu Turcan a infirmat autenticitatea draft-ului discursului presedintelui Traian Basescu. "Ce a postat domnul Tolontan e o inventie sau cineva face glume pe seama sa", a declarat Turcan.

Vezi draftul discursului lui Traian Basescu de la "interventia cu romanii"!

Foto: Intactimages

Traian Basescu renunta la alegerile comasate: locale in primavara, parlamentare in toamna... Avanpremiera: Vezi draftul discursului lui Traian Basescu de la "interventia cu romanii"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x