Antena Căutare

Hasotti: Sugerez mass-media sa-l ignore pe Ghise, "Legea jurnalistului" e o imensa prostie

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat ca sugereaza mass-media sa il ignore de acum inainte pe liberalul Ioan Ghise, apreciind ca initiativa legislativa a acestuia, "Legea jurnalistului", este o imensa prostie.

"Sugerez intregii mass-media din Romania ca de aici incolo sa il ignore pe domnul senator Ioan Ghise. In acest fel, poate va intelege si dansul ca propunerea pe care a facut-o este o imensa prostie", a sustinut Puiu Hasotti.

Liderul senatorilor PNL a precizat ca "a-l ignora pe domnul Ghise inseamna a nu i se mai cere niciodata opinia pe niciun fel de subiect".

Hasotti a precizat ca Ioan Ghise nu are sprijinul grupului parlamentar pentru promovarea initiativei sale legislative, adaugand ca senatorul PNL nu este sprijinit nici de partid in acest demers.

Senatorul PNL Ioan Ghise a depus, marti, la Senat, "Legea jurnalistului", conform careia ziaristii trebuie sa aiba "carte de jurnalist", sa activeze in cabinete jurnalistice, sa fie atestati o data la trei ani, examinati psihologic anual, proiectul prevazand si sanctiuni pentru "delicte de presa".

Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a declarat ca "Legea jurnalistului", promovata de Ioan Ghise, nu are aprobarea BPC si a grupului parlamentar din Senat, mentionand ca liberalii nu vor sustine o modificare legislativa fara consultarea tuturor factorilor implicati.

Tot articolul, in Jurnalul National

CITESTE si...

"Legea jurnalistului", depusa la Senat: Ziaristii, testati psihologic in fiecare an si controlati de Ombudsman

Republica Basescu... Basescu a plecat doar cu SPP-ul la Urlati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x