Căutare Live

Lovitură în Ajun de Crăciun. Viorel Hrebenciuc, fostul lidr al PSD, condamnat la închisoare

Viorel Hrebenciuc, fostul lider al PSD, a fost condamnat la trei ani de închisoare. În același dosar, Gheorghe Ștefan, fostul primar din Piatra-Neamț, a primit trei ani și nouă luni de închisoare. 

Viorel Hrebenciuc, fostul lidr al PSD, condamnat la închisoare

Aceste pedepse au fost stabilite de oamenii legii într-un dosar în care cei doi au fost acuzați de trafic de influență pe lângă fosta conducere a Consiliului Național al Audiovizualului.

De asemenea, Laura Georgescu a fost condamnată la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare, ea fiind acuzată de DNA că a acceptat de la Viorel Hrebeciuc favoruri pentru amendarea sau neamendarea unor televiziuni care au încălcat codul audiovizualului.

Gheorghe Ștefan deținea o televiziune la vreme faptelor și ar fi fost unul dintre beneficiarii traficului de influență.

Decizia este în primă instanță și poate fi atacată atât de procurori cât și de persoanele condamnate. Hotărârea definitivă va fi luată de judecătorii de la Curtea de Apel București

Fostul lider PNL Bogdan Olteanu, condamnat la 7 ani de închisoare în dosarul numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Admi... Ultimă oră: Fostul viceguvernator BNR, Bogdan Olteanu, condamnat la șapte ani de închisoare cu executare...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri