Antena Căutare

Hrebenciuc: In februarie 2013 il suspendam pe Basescu, daca nu i-o da Dumnezeu gandul cel bun pana atunci

Viorel Hrebenciuc, vicepresedintele Camerei Deputatilor, a precizat ca suspendarea presedintelui nu este de actualitate pentru urmatoarea perioada. Acesta a oferit luna februarie a anului urmator drept o data mai realista pentru aceasta procedura, "daca nu i-o da Dumnezeu gandul cel bun pana atunci".

"E o mare prioritate suspendarea presedintelui, extraordinara prioritate ... Si demitere si suspendare si toate ... Din februarie incolo este pe ordinea de zi", a spus vicepresedintele Camerei Deputatilor.

Hrebenciuc a precizat ca, in cele doua luni din preajma alegerilor, prioritara nu este suspendarea presedintelui.

"Faceti si voi niste calcule! Puneti intrebarile fara sa stiti ca avem nevoie de cel putin 90 de zile cand se declanseaza un proces de acest gen. Vedeti in acest an cand ai cele 90 de zile la dispozitie? Este iulie, august, vacanta parlamentara. Nici in politica si nici in tara in iulie si august nu se intampla minuni, toata lumea este in vacanta. Din septembrie ne vom prezenta la post, dar vom fi cu gandul toti la alegerile generale care vor fi in octombrie sau in noiembrie. Nu mai discutam subiectul asta. [...] Daca avem doua luni, avem 90 de zile, ne ocupam de alegeri sau de suspendarea presedintelui? Ce e prioritar? Cred ca noul Parlament sau noua majoritate, ce o sa iasa dupa alegeri, se pune Guvernul pe undeva in luna decembrie, iar ianuarie va fi cu zapezi", a spus Hrebenciuc.


Foto: Intact Images

USL acuza PDL de mita electorala la Targu Ocna, in Bacau... Eurodeputatii PDL se plang colegilor din UE ca democratia din Romania e in pericol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x