Antena Căutare

Hrebenciuc, inlocuit de la sefia grupului PSD din Camera Deputatilor

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, marti, ca deputatul PSD Mircea Dusa a fost ales lider al grupului social-democrat din Camera Deputatilor.



"A fost propria mea dorinta, fara a ma influenta cineva. Am luat aceasta decizie inca din iarna. Daca nu ar fi aparut acea candidatura a domnului Munteanu, as fi facut acest gest din iarna.

Colegii mei stiu acest lucru. In momentul aparitiei candidaturii sale m-am simtit obligat, altfel chiar ar fi aparut ca o abdicare a mea", a spus, marti, Viorel Hrebenciuc.

In luna iulie, Hrebenciuc anunta ca s-a hotarat sa nu mai candideze la aceasta functie, dar ca va ramne vicelider al grupului.

"Cred ca o sa raman vicelider de grup, ca sa pot participa la actiunile importante ale gurupului. La BPN nu voi participa decat daca voi fi invitat. Eu sunt parte a conducerii partidului in sine, nu am nevoie sa particip la sedinte formale", a spus atunci Hrebenciuc.

foto: Intact Images

UDMR se opune remanierii vreunuia dintre ministrii sai... Victor Ponta: “Basescu trebuie sanctionat cu suspendarea daca isi incalca indatoririle”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x