Antena Căutare

UDMR se opune remanierii vreunuia dintre ministrii sai

Presedintele executiv al UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca formatiunea sa este de acord cu remanierea guvernamentala, dar nu va accepta ca vreunul din ministrii UDMR sa fie indepartat.

In opinia sefului maghiarilor, o schimbare este binevenita in interiorul Guvernului. "Este binevenita, dupa opt luni de guvernare. Nu ne-am nascut in fotoliul de ministru. Nu vom propune insa pentru remaniere nici unul dintre ministrii UDMR".

"Noi am ajuns la concluzia ca in aceasta perioada de opt luni de zile, de cand suntem la guvernare, colegii nostri, colegii mei si-au făcut datoria si au respectat atat angajamentele noastre in programul de guvernare, cat si angajamentele noastre fata de electoratul nostru si nu credem ca se impune o remaniere nici a domnului Borbely, nici a domnului Cseke,iar in cazul meu, sigur, nu trebuie sa ma pronunt eu", a mai spus Hunor.

Ministrul Culturii s-a referit apoi si la o posibila colaborare PNL - PDL la nivelul Guvernului, spunand ca acest lucru nu este posibil, prin prisma relatiilor dintre cele doua partide din ulrimii sapte-opt ani.

sursa foto: Intact Images

Ilie Sarbu este noul lider al PSD in Senat... Hrebenciuc, inlocuit de la sefia grupului PSD din Camera Deputatilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x