Antena Căutare

Iliescu: Am avut motive sa il fac prostanac pe Geoana, a torpilat sansele lui Nastase la presedintie

Ion Iliescu l-a criticat dur pe Mircea Geoana. "A torpilat sansele lui Adrian Nastase la presedintie si pe ale lui, la ultimele alegeri", a declarat fostul sef de stat.

Intr-o emisiune televizata, liderul onorific al social-democratilor declara ca a avut motive sa-l numeasca pe Geoana "prostanac". In acelasi timp, fostul presedinte spune despre Victor Ponta ca e prea devreme pentru a candida la prima functie in stat.

Mircea Geoana a fost pus la zid de Ion Iliescu. Fostul sef de stat spune ca, prin comportamentul sau, Geoana a prejudiciat sansele PSD.

In viziunea lui Iliescu, nici actualul lider al principalului partid de opozitie, Victor Ponta, nu este pregatit inca sa candideze la presedintie.

Fostul sef al statului apreciaza insa calitatile liderului PNL Crin Antonescu, pe care nu il vede tocmai liberal. Totusi, crede ca Victor Ponta s-a grabit cand a afirmat ca PSD l-ar putea sprijini pe Antonescu la alegerile prezidentiale, in schimbul unui guvern PNL-PSD.

Iliescu a evitat sa dea nume de posibili candidati la presedintie care sa aiba si succes, facand doar un portret-robot al unui eventual viitor presedinte: sa fie opusul lui Traian Basescu.

Cat priveste o eventuala procedura de suspendare a presedintelui, Iliescu spune ca ea ar fi posibila doar dupa reconfigurarea Parlamentului. In opinia lui Ion Iliescu, important in momentul de fata ar fi demiterea guvernului si organizarea de alegerile anticipate.

Pivniceru: Declaratia lui Basescu m-a lasat perplexa. Sistemul judiciar n-are legatura cu Schengen... Iliescu: Experimentul Basescu va duce la alegerea presedintelui de catre Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x