Antena Căutare

Incep interviurile pentru functiile de procuror general al Romaniei si de procuror-sef al DNA

Candidatii care s-au inscris pentru a ocupa functiile de procuror general al Romaniei sau de procuror - sef al Directiei Nationale Anticoruptie vor sustine, incepand de astazi, interviurile. Premierul Victor Ponta a declarat luni ca ministrul Justitiei Mona Pivniceru va face propuneri doar din randul celor care si-au depus CV-urile. Rezultatele vor fi anuntate in data de 1 noiembrie.

Potrivit ministerului Justitiei, pentru sefia DNA au fost depuse sapte candidaturi, iar pentru cea a PICCJ sase, toti cei inscrisi depunandu-si proiectele in termenul limita, care a expirat pe 15 octombrie.

Azi vor sustine interviul Gheorghe Cornescu, candidat pentru functia de procuror general PICCJ, Claudiu Dumitrescu, candidat pentru functia de procuror sef al DNA, Elena Hach, candidat pentru functia de procuror general PICCJ, Vasile Ionita, candidat pentru functia de procuror sef al DNA, si Ioan Irimie, candidat pentru functia de procuror sef al DNA.

Potrivit programului initial afisat de MJ, miercuri ar urma sa sustina interviul Laura Codruta Kovesi, candidat pentru functia de procuror sef al DNA, Gheorghe Emil Mota, candidat pentru functia de procuror general PICCJ, Tiberiu Nitu, candidat pentru functia de procuror general PICCJ, si Constantin Sima, candidat la ambele functii, iar joi - Viorica Stoica, candidat la ambele functii si Paula Nicoleta Tanase, candidat pentru functia de procuror sef al DNA.

Crin Antonescu: Nici "50 de Gigi Becali" nu pot schimba valorile PNL... Sondaj: 52% dintre alegatori nu sunt de acord cu candidatura lui Gigi Becali din partea PNL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x