Antena Căutare

Sondaj: 52% dintre alegatori nu sunt de acord cu candidatura lui Gigi Becali din partea PNL

Gigi Becali a urcat in preferintele alegatorilor, depasindu-i pe Dan Diaconescu si Corneliu Vadim Tudor. Cu toate acestea, candidatura fostului patron al Stelei din partea PNL nu este vazuta cu ochi buni.

52% dintre alegatori nu au o parere buna despre faptul ca Becali reprezinta formatiunea liberala. Datele reies dintr-un sodaj realizat de IRES pentru Romania TV.

La intrebarea : Pe cine ati vota pentru o functie importanta in stat intre George Becali, Corneliu Vadim Tudor si Dan Diaconescu, 33% dintre respondeti l-au indicat pe Becali, 24% pe patronul OTV si 23% pe presedintele PRM. Un procent important (26%) dintre alegatori au precizat ca nu l-ar vota pe niciunul dintre cei trei, scrie RTV.NET.

La intrebarea: "Sunteti de acord cu candidatura lui Gigi Becali din partea PNL?", 43% dintre respondeti au spus DA si 52% au spus NU.

Incep interviurile pentru functiile de procuror general al Romaniei si de procuror-sef al DNA... Crin Antonescu: "Nu organizam o suspendare a presedintelui, insa o demisie ar fi benefica"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x