Antena Căutare

Inginer din Mehedinti, dat afara de PDL dupa ce a refuzat sa candideze la primarie ca democrat liberal

Un inginer horticol in varsta de 53 de ani, din comuna Cujmir, Mehedinti a fost pur si simplu mazilit din functia sa dupa ce a refuzat sa candideze pentru alegerile de primar din partea PDL.

"Am lucrat 27 de ani, 12 ani la Camera Judeteana Agricola Mehedinti, iar de cateva luni traiesc un cosmar", asa si-a inceput povestea, miercuri seara, Aurel Trusca, inginer horticol in emisiunea "Stirea Zilei".

Barbatul a povestit apoi cum a ajuns in situatia de a nu mai avea loc de munca pentru ca a refuzat sa colaboreze cu Puterea.

"In urma cu cateva luni a murit primarul, iar atunci eu am fost chemat sa candidez din partea PDL pentru ca stau foarte bine in sondaje. Dupa ce i-am refuzat, la inceput mi-au zis ca daca nu accept o sa fie repercusiuni grave asupra mea. Mi-au fost blocate proiectele, timp de o luna nu am facut nimic. Am fost trimis in delegatie la o suta de kilometri distanta. Directorul care m-a concediat este un tanar de 37 de ani, Baloi Angel Cristian, un om paralel cu agricultura"

Inginerul a fost dat afara pana la urma de la Camera Judeteana Agricola.

"Inainte de a fi dat afara, cu cateva zile inainte, am fost chemat si mi s-a spus ca am numai de pierdut daca refuz sa colaborez. Dar eu le-am spus ca am coloana vertebrala si ca sunt pesedist si am plecat. La trei zile mi s-a desfacut contractul de munca."

Intre timp barbatul a castigat procesul in instanta si si-a recuperat drepturile restante.

"Parca mi s-ar fi derulat in minte imaginea unui viol, viol civic. Nu numai ca te violam, dar iti dam foc si la case", a mai spus barbatul.

"Nu faci parte din gasca lor te executa si isi bat joc de tine, de familia ta. PDL-ul utilizeaza toate tehnicile comuniste. O lupta de guerilla, corp la corp. Cum au numit comunistii „nimeni", oameni nepregatiti, care sa fie activisti de partid care sa actioneze asupra altor oameni pentru a-i atrage pe unii, pentru a-i indeparta pe altii.", a comentat deputatul PSD, Dan Nica, Vicepresedinte al Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicarii, cazul.

Omul a dat imediat in judecata decizia de concediere, iar in aceeasi zi inginerul a fost iarasi dat afara, motivarea concedierii fiind modificata de aceasta data.

Refuzul barbatului a determinat „repercusiuni" si asupra sotiei care este in pericol sa isi piarda functia.

Foto: Intact Images

Reorganizare teritoriala: PDL momeste UDMR cu 12 "regiuni istorice"... Un deputat UDMR decedat de o luna figureaza inca in registrele Parlamentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x