Antena Căutare

Ioan Oltean catre femeile din PDL: Plecati din bucatarie, din dormitor si iesiti in fata

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a indemnat membrele Organizatiei de Femei ale filialei din Bistrita Nasaud sa fie mai curajoase, "sa plece din bucatarie, din dormitor, din camara si sa iasa in fata”, astfel ca procentul femeilor implicate in politica sa creasca.

Ioan Oltean s-a adresat femeilor care au participat la Conferinta Judeteana a OF a PDL Bistrita Nasaud, spunandu-le ca are emotii foarte mari.

"Sunteti cei mai dragi membri ai partidului pentru mine. Aici e sufletul meu, in aceasta sala si in acest judet, de aceea emotiile mele sunt mai mari aici decat atunci cand sunt la Bucuresti, la Antena 3 sau la Realitatea sau la orice alt post de televiziune", a declarat Oltean.

El a spus ca, in Parlament, doar 10% sunt femei si ca procentul ar trebui sa creasca spre 40%. „Puterea nu se da, se ia. Trebuie sa va mobilizati, sa va adunati si sa vreti sa luati puterea, nu toata, ci atata cat sa produceti un echilibru. Haideti sa urcam si noi si sa ne apropiem de un procent rezonabil. Intotdeauna am sustinut si voi sustine femeia. Important este sa doriti. Aveti toata sustinerea mea si a barbatilor din conducerea PDL", a declarat Oltean.

"Eu stiu ca dumneavoastra vi-s dragi barbatii si ii votati pe ei. Si noua ne sunt dragi femeile, dar tot pe noi ne votam. Aceasta este diferenta intre noi si dumneavoastra. De aceea noi suntem mai multi. Iubiti-ne pe noi, dar votati-va pe dumneavoastra ca sa reusiti", a spus Ioan Oltean.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Victor Ponta: Un presedinte nu are voie sa spuna ce-i vine la gura... Scrisoarea lui Geoana catre Comitetul Executiv al PSD: Totul este o inscenare premeditata, prost conceputa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x