Antena Căutare

Ion Iliescu, huiduit la Iasi: "Mai, animalule!"

Fostul presedinte al Romaniei si presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a fost huiduit la Iasi de presedintele organizatiei non-guvernamentale FAPTA, Sorin Balanescu, care i s-a adresat cu "Mai, animalule!".

Sorin Balanescu, alaturi de un prieten, l-a asteptat pe Ion Iliescu la poarta Muzeului Unirii din Iasi, unde fostul sef al statului si-a lansat volumul "Fragmente de viata si istorie traita", si-a i-a strigat "Mai, animalule!".

"Am strigat: Mai, animalule!, replica pe care, la un moment dat, cand era presedinte, a folosit-o si Iliescu. Consider ca Iliescu a ingropat Romania 20 de ani, la fel cum primarul Nichita a distrus orasul si l-a ingropat in datorii", a declarat Balanescu.

Ion Iliescu n-a avut nicio reactie la afirmatia lui Balanescu, urcand rapid in masina, alaturi de liderul local al PSD Gheorghe Nichita.

Mai mult, contactat telefonic in emisiunea "100 de minute" de la Antena3, Iliescu a afirmat ca "Nu s-a intamplat nimic. Nu am intrat in contact cu nimeni. Am aflat ca au fost vreo doi indivizi".


Camataria, interzisa prin lege... ANCHETA! E oficial: Tinerii pedelisti au mers la mare in locul amaratilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x