Antena Căutare

Ion Iliescu, huiduit si apostrofat de revolutionari in fata sediului PSD

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost huiduit si apostrofat de un grup de revolutionari aflati, luni, in fata sediului central al PSD. Oamenii i-au cerut demiterea secretarului de stat Sorin Mester si rezolvarea situatiei revolutionarilor.

Revolutionarii s-au strans in fata sediului PSD din Soseaua Kiseleff, pentru a protesta in paralel cu sedinta saptamanala a conducerii PSD. Ei au scandat "Jos Iliescu!", "PSD fara Iliescu!" si au cerut ca un reprezentant al conducerii partidului sa vina la discutii. Iar Iliescu a folosit intrarea din spatele sediului, in conditiile in care revolutionarii erau in fata.

Dupa zece minute de la sosire, Iliescu a iesit din sesiul PSD si a mers in mijlocul revolutionarilor, care l-au huiduit si apostrofat. "Nu se poate sa va bateti joc de noi! Ce suntem, caini? Am ajuns milogi!", i-au spus revolutionarii lui Iliescu. Ei i-au mai spus ca isi doresc recapatarea drepturilor luate abuziv.

Fostul sef de stat le-a spus revolutionarilor ca fostul premier Emil Boc a eliminat aceste drepturi. "Acum Guvenrul cauta solutii, dar nu are prevederi bugetare pe acest an", le-a spus Iliescu protestatarilor. "Nu ne intereseaza pe noi, domnul presedinte", i-au replicat acestia.

"Bai, va intereseaza sau nu, este un calcul", le-a spus Iliescu. "Mester cauta solutii. Cine va incita impotriva lui Mester? Este singurul om care cauta solutii cu corectitudine. El a inceput sa discute cu asociatiile. Tu imi spui mie? Eu discut cu el concret", a spus Iliescu. El le-a explicat revolutioanrilor ca sunt incitati impotriva lui Mester. "Mai, asta e o porcarie ceea ce faceti voi", le-a mai spus Iliescu. De asemenea, fostul sef de stat i-a precizat unui revolutionar care i-a reprosat ca are 10.000 de lei pensie, ca vorbeste prostii si ca pensia lui e, de fapt, de 6.000 de lei.


Dupa circa 25 de minute de discutii aprinse cu revolutionarii, Iliescu s-a retras in sediul PSD, acesti continuand sa scandeze impotriva PSD si a USL, reprosandu-le faptul ca, de cand au venit la putere, nu au rezolvat situatia revolutionarilor. Iar spiritele s-au incins atat de mult incat a fost nevoie de interventia ambulantelor. Trei revolutionari au avut nevoie de ingrijiri.

PDL a depus motiunea simpla "Guvernul USL - frana de motor a bugetului"... "Transhumanta" electorala: De frica alegerilor, parlamentarii isi schimba colegiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x