Antena Căutare

PDL a depus motiunea simpla "Guvernul USL - frana de motor a bugetului"

Liderul grupului deputatilor PDL, Mircea Toader, a depus in plenul Camerei Deputatilor o noua motiune simpla, pe buget, a treia din aceasta sesiune, in care Guvernul Ponta este acuzat ca este "frana de motor" a bugetului Romaniei.

Deputatul PSD Anghel Stanciu i-a acuzat pe initiatorii motiunii ca aceasta "nu e simpla, ci simplista" din punct de vedere al continutului, iar "motiunile succesive ale PDL denota un politicianism ieftin, de duzina, care nu duce nicaieri", informeaza Agerpres. Iar Mircea Toader a precizat ca prin motiunile depuse se dezbat, in Parlament, "problemele arzatoare la nivel national".

"Motiunea de saptamana asta pe care o vom dezbate saptamana viitoare, este, din punctul meu de vedere, cea mai curata oglinda a situatiei finantelor romanesti si a deciziilor care se impun la nivelul Guvernului pe anul 2013. (...) Acest Guvern vrea sa evite prezentarea in fata romanilor a bugetului pe 2013, iar noi semnalam, in baza obligatiilor pe care le avem, si creionam o anumita schita de buget pe care o evaluam ca va fi prezentata, dar nu pana pe 15 octombrie, cum trebuie, si vor sa o prezinte dupa alegeri pentru a nu fi influentat votul de acest buget auster care trebuie prezentat pe 2013, un buget foarte auster", a declarat prim-vicepresedintele democrat-liberal Cezar Preda la finalul BPN al PSD.

Copilul politic al PDL-ului a furat pomul Conservatorilor britanici... Ion Iliescu, huiduit si apostrofat de revolutionari in fata sediului PSD ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x