Antena Căutare

Ion Iliescu: Presedintele Traian Basescu a accentuat lipsa de apetit pentru cultivarea dialogului politic

Prin interventiile publice din ultima perioada, presedintele Traian Basescu a accentuat, inca o data, lipsa de apetit pentru cultivarea dialogului politic si social, scrie presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, intr-o postare pe blogul personal.

"In aparitia de la Antena 3 din seara de 1 august, m-am referit la diversiunile guvernarii actuale, in special prin interventiile presedintelui Basescu, care urmaresc escamotarea problemelor reale cu care se confrunta societatea romaneasca si mai ales marea majoritate a cetatenilor, ca urmare a masurilor brutale de austerirtate luate la "indicatiile" presedintelui Basescu"


"Prin interventiile sale, acesta a accentuat, inca o data, daca mai era nevoie, lipsa de apetit pentru cultivarea dialogului politic si social, pentru incurajarea cadrului de conlucrare cu toate fortele politice si cu societatea civila - in contextul greutatilor prin care trece tara - ca si inclinatiile sale spre masuri autoritare, ignorarea principiilor democratice si a prevederilor Constitutiei privind rolul si functiile presedintelui", mai scrie fostul presedinte.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Coalitia va bloca si in 2012 angajarile din sectorul bugetar... Deputatul UDMR propus neoficial pentru Ministerul Sanatatii va refuza oferta. Vezi de ce!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x