Antena Căutare

Kelemen Hunor: UDMR isi poate permite 4 ani in opozitie. Viata e mai usoara in opozitie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a estimat ca Uniunea isi poate permite patru ani in opozitie, subliniind ca "viata e mai usoara in opozitie", unde "n-ai nicio responsabilitate, deci nu conteaza cand te trezesti, la ora 3 dupa-masa sau dimineata la 6".

"Ne putem permite patru ani si in opozitie, nu e nicio problema. Si in opozitie exista viata si va exista si dupa 2012. Noi am mai stat in opozitie opt ani, intre 1990 si 1997 si, apoi, inca un an in 2009 (...) Atat in opozitie, cat si la guvernare exista viata, dar viata e mai usoara in opozitie", a declarat Kelemen Hunor, explicand ca atunci cand nu esti la putere "n-ai nicio responsabilitate, deci nu conteaza cand te trezesti, la ora 3 dupa-masa sau dimineata la 6, responsabilitate nu ai, poti sa faci declaratii oricat de dure vrei si nimeni nu te intreaba daca exista vreun suport, o baza reala pentru ceea ce promiti ... Si nici de rezultate nu trebuie sa dai socoteala".

Totodata, liderul UDMR a subliniat ca Uniunea a avut un rol important in mentinerea stabilitatii politice in perioada intrarii Romaniei in NATO si in Uniunea Europeana, reprezentantii formatiunii fiind consecventi, din acest punct de vedere, inca din 1990.

Foto: Intactimages

Igas: Antonescu este cel mai mare chiulangiu din Parlament pentru ca nu-i place munca... Vasile Dancu: Protestele parlamentare ale Opozitiei vor face rau USL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x