Antena Căutare

Igas: Antonescu este cel mai mare chiulangiu din Parlament pentru ca nu-i place munca

A venit randul fostului ministru de Interne Traian Igas sa-l critice pe liderul PNL Crin Antonescu pentru prezenta din Parlament. Dupa ce saptamana trecuta Elena Udrea, un alt fost ministru a atras atentia asupra absentelor co-presedintelui USL, Igas il numeste pe Antonescu "cel mai mare chiulangiu" pentru ca ar avea "o prezenta la serviciu de zero la suta".

"Ideea de a continua pe linia boicotarii lucrarilor sau a absentarii de la lucrarile Senatului si Camerei Deputatilor este o abordare complet gresita si lipsita de responsabilitate fata de romani. Cu cateva zile inainte de inceperea sesiuni normale a Parlamentului, au cerut sesiune extraordinara, cu motivarea ca dialogul trebuie sa aiba loc in Parlament, si nu in strada. Si am avut sesiune extraordinara. Acum, cand a inceput sesiunea normala, nu mai vin, nu mai considera ca dialogul trebuie sa aiba loc in Parlament", a spus senatorul Traian Igas, intr-o conferinta de presa la PDL Arad.

Igas a gasit si o motivatie pentru absentele lui Antonescu -"este cel mai mare chiulangiu din Parlament pentru ca nu ii place munca", conform acestuia.

"Aceasta este "alternativa" reala a opozitiei pentru Romania: zero prezenta la serviciu, 1,4 milioane de euro pe luna salarii si indemnizatii "bagate" in buzunar", a mai afirmat senatorul Traian Igas.

Foto: Intact Images

Becali: PNG va face cel mai probabil parte din Miscarea Populara... Kelemen Hunor: UDMR isi poate permite 4 ani in opozitie. Viata e mai usoara in opozitie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x