Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră despre majorările salariale! Ce se va întâmpla. „Nu toată lumea poate să beneficieze de creșteri”

Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că nu toată lumea poate beneficia tot timpul de creșteri salariale și că anul 2020 trebuie să fie unul al reechilibrării bugetare.

Klaus Iohannis.

„Dăm semnalul că înțelegem că nu toată lumea poate să beneficieze tot timpul de creșteri salariale și este un moment potrivit pentru a arăta că orice creștere salarială, oricât de mult dorită ar fi, trebuie să fie și oportună. Eu am încurajat să meargă mai departe cu această măsură compusă”, a declarat, luni, președintele României.

Președintele Klaus Iohannis a lansat noi atacuri la adresa fostului partid de guvernare, după întâlnirea cu Asociația Municipiilor din România. El a subliniat faptul că cei cu venituri mici nu vor fi afectați.

„Este nevoie de un mix de măsuri care să permită reducerea deficitului până într-o zonă care este rezonabilă, adică până spre zona de 3%. Este clar că acele guverne eșuate pesediste au exagerat cu măsuri care au fost luate pe picior și acum, guvernul liberal trebuie să vină cu o atitudine foarte responsabilă.

Evident, toată lumea își dorește să crească pensiile, salariile, dar în același timp, trebuie să avem în vedere și limitarea bugetului. Nu putem să pornim de la premiza că bugetul este oricât de mare ne dorim (…) Anul 2020 trebuie să fie anul reechilibrării bugetare. Trebuie găsite metode pentru a reduce cheltuiala acolo unde poate fi redusă fără a se apropia de buzunarul românului care nu-și permite cât își dorește”, a declarat Klaus Iohannis.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri