Antena Căutare

Codruta Kovesi va ocupa un post privind politici anticoruptie, la Bruxelles

Codruta Kovesi va ocupa, timp de trei ani, functia de Inalt reprezentant la Misiunea Romaniei la Bruxelles pe probleme privind reforma justitiei si lupta anticoruptie, fiind detasata de Ministerul Afacerilor de Externe.

Hotararea a fost luata de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Astfel, Kovesi urmeaza sa ocupe o functie pe probleme de politici anticoruptie in cadrul Misiunii Romaniei la Bruxelles.

Fostul procuror general al Romaniei a declarat, luni, ca nu exclude candidatura pentru Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

"Asa cum am declarat in mai multe randuri doresc sa-mi continui activitatea in calitate de magistrat. Consider ca lupta anticoruptie este o dimensiune importanta prin prisma MCV si a implicatiilor pe care le are pentru Romania", a spus Codruta Kovesi.

Adrian Bordea a inlocuit-o pe Mona Pivniceru la CSM... Bogdan Dragoi, fostul ministru de Finante, a dat 2 milioane de euro pe un apartament de 750 mp ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x