Antena Căutare

Ce a făcut Claudiu Manda după ce Viorica Dăncilă a ieșit din ședința PSD în lacrimi

Şedinţă cu lacrimi şi scântei în Partidul Social Democrat, unde Viorica Dăncilă a analizat rezultatele alegerilor şi le-a reproşat baronilor din Moldova că au pierdut ruşinos voturi. Ba mai mult, premierul demis a izbucnit în lacrimi, în urma unui schimb de replici dur pe care l-a avut cu Claudiu Manda. 

Disputa dintre Dăncilă și Manda a pornit de la reproșurile pe care i le-a făcut președinta PSD liderului de la Dolj, spunându-i că afirmă prin diverse cercuri faptul că "nu poate câștiga campania alegerilor prezidențiale cu o proastă". Viorica Dăncilă i-a spus că nu este bărbat dacă jignește o femeie, potrivit Antena 3.

Ședință cu lacrimi și scandal la PSD. Viorica Dăncilă, în lacrimi după o ceartă cu Claudiu Manda: ”Nu ești bărbat dacă jignești o femeie!”

Sfătuit de colegi să-i ceară scuze Vioricăi Dăncilă, Claudiu Manda s-a confromat. Astfel, cei doi au avut o discuție între patru ochi, după ce liderul PSD a ieșit din sala de ședințe, iar apoi, când s-au întors, Manda și-a cerut scuze.

Dăncilă anunţă că Ana Birchall şi Cozmin Guşă au fost excluşi din PSD... Viorica Dăncilă, prima reacție după ce s-a spus că a plâns în timpul ședinței PSD: ”Nu e adevărat. Eu plâng foarte greu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x