Antena Căutare

Laurentiu Mironescu a cerut 8.000 de lei pentru o functie de conducere in PDL Constanta

Noi informatii in dosarul de contrabanda din Portul Constanta. Fostul secretar general al MAI Laurentiu Mironescu i-a cerut unuia din suspecti 8.000 de lei pentru ca acesta sa castige o functie de conducere in PDL Constanta. Potrivit DNA, 30 de persoane sunt anchetate in dosarul privind lotul Mironescu, informeaza Antena3


Intre mai 2010 si martie 2011, s-a constituit un grup infractional care controla activitatea institutiilor care se ocup de import-export. Angajatii vamali erau obligatia sa nu denunte activitatile ilegale.

Potrivit unui comunicat DNA, sumele de bani erau cerute cu o frecventa zilnica, in cuantum cuprins intre 1.000 si 7.000 USD. Mircea Banias i-a cerut lui Eugen Bogatu sa ii dea marfurile confiscate si aflate in birourile Portului Constanta Sud Agigea.

In acest dosar, procurorii DNA au dispus retinerea a 28 de inculpati pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentati Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva.

Foto:cdep.ro

UPDATE! Scandal in Parlament: Legea disponibilizarilor din MAI, respinsa... Marian Vanghelie, printre politicienii carora li s-a adresat Obama intr-un discurs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x