Antena Căutare

UPDATE! Scandal in Parlament: Legea disponibilizarilor din MAI, respinsa

Angajatii Ministerului Administratiei si Internelor scapa de disponibilizari. Legea prin intermediul careia circa 9.500 de cadre MAI urmau sa fie date afara a picat la votul din Parlament. Coalitia la putere nu a reusit sa adune voturile de care avea nevoie, 23 de deputati ai sai nevotand sau votand impotriva.

UPDATE 14.00: Scandal in Parlament. Votul pe Legea disponibilizarilor din MAI se reia.

Proiectul legii privind disponibilizarile in MAI nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi adoptat in Camera Deputatilor.

Fiind o lege organica, pentru adoptare erau necesare voturile majoritatii deputatilor, adica 167, insa acest proiect a intrunit doar 150 de voturi favorabile, 132 impotriva si opt abtineri. In aceste conditii, proiectul ar putea fi rediscutat in sesiunea parlamentara urmator.

Premierul Boc a fost in urma cu putin timp la Palatul Cotroceni. Se pare ca Puterea vrea sa repuna proiectul de lege pe ordinea de zi.

Potrivit liderului PSD, Victor Ponta, proiectul de lege ar trebui sa fie considerat respins, intrucat numai ordonantele de Guvern produc efecte. Fiind o lege organica, este obligatoriu sa treaca prin ambele camere din Guvern.

Stire in curs de actualizare...

Basescu il schimba pe Boc cu Stolojan?... Laurentiu Mironescu a cerut 8.000 de lei pentru o functie de conducere in PDL Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x