Antena Căutare

Liviu Dragnea (PSD): Puterea nu va lua mai mult de 7-9 judete la locale

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea a estimat, in cadrul emisiunii "Vorbe grele" de la Antena3, ca actuala coalitie de guvernamant are sanse minime sa castige mai mult de 7-9 judete in urma alegerilor locale.

"Orice strategie au facut, nu le-a iesit. Romanii nu-i mai voteaza (...) Au constatat ca nu pot pacali populatia cu Miscarea Populara (...) Fac focus-grupuri pe bani multi dar, degeaba, nu le-a iesit", a declarat Liviu Dragnea, adaugand ca actuala putere "nu va mai lua mai mult de 7-9 judete la alegeri, 2-3 cu populatie semnificativ maghiara si inca cateva unde sunt bine insurubati".

In ceea ce priveste UDMR, secretarul general al PSD a apreciat ca "votarea Guvernului Ungureanu a fost inceputul sfarsitului. Ar fi avut o sansa sa se spele putin, dar n-au facut-o" si aceasta in contextul in care "80-90% din udemeristi doresc iesirea de la Guvernare".

"Au ramas cu ei, sa se spele cu ei pe cap", a conchis Dragnea.

Foto: Intactimages

Liviu Dragnea (PSD): Daca Ungureanu confirma discutiile informale cu Opozitia, degeaba e seful spionilor... Surse: Blejnar si Duta, pe faras?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x