Antena Căutare

Liviu Dragnea (PSD): Daca Ungureanu confirma discutiile informale cu Opozitia, degeaba e seful spionilor

Invitat in cadrul emisiunii "Vorbe grele" de la Antena3, secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat ca Opozitia nu a primit inca nici o invitatie la consultari din partea premierului Mihai Razvan Ungureanu (MRU), desi acesta a spus ca un astfel de dialog ar putea avea loc saptamana viitoare. Mai mult, Dragnea a primit un SMS in emisiune de la liderul PSD Victor Ponta, care i-a scris ca "Ungureanu nu m-a cautat nici pe mine, nimic pe Crin Antonescu".

Dragnea a spus ca pe el nu-l intereseaza sa discute cu premierul Ungureanu, pentru ca nu are nici o putere, subliniind ca "s-ar putea ca acesta sa discute informal cu Teodor Melescanu (noul sef al SIE, n.r.), sa nu-si fi dat seama ca nu mai este in Opozitie".

"Daca MRU confirma discutiile informale cu Opozitia, inseamna ca e degeaba seful spionilor", a adaugat secretatul general al PSD, punctand ca "Victor Ponta nu-l mai apreciaza. In discursul de investire, Ponta i-a intins o mana (...) Dar, intre timp, cred ca s-a convins ca nu are cu cine (...) MRU procedeaza ca Boc, cu obedienta maxima fata de Basescu".

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, vineri seara, la Iasi, ca este de datoria sa sa discute cu opozitia pentru revenirea acesteia in Parlament, iar un astfel de dialog va avea loc saptamana viitoare, in conditiile in care vor urma proiecte legislastive importante care au nevoie de dezbatere.

In ceea ce-l priveste pe Teodor Melescanu, Dragnea a spus ca este vorba si de "dezertare si de deconspirare" si a adaugat ca "Melescanu a plecat fiind constient ca Opozitia pierde un vot in Senat".

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu, internat la Spitalul Floreasca. Fostul ministru se afla in stare buna... Liviu Dragnea (PSD): Puterea nu va lua mai mult de 7-9 judete la locale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x