Căutare Live

Ultima oră: Liviu Dragnea vrea eliberarea. Ce a scris în cererile depuse la Înala Curțe de Casație și Justiție - Secția Penală

Fostul șef al social-democraților din România vrea să iasă din închisoare! Liviu Dragnea a înaintat mai multe cereri în acest sens, politicianul aflat în prezent la Penitenciarul Rahova, fiind convins că este reținut în mod abuziv.

Ultima oră: Liviu Dragnea vrea eliberarea. În cererile înaintate autorităților, fostul președinte al PSD România a explicat motivele pentru care consideră cu nu mai e cazul să rămână în spatele gratiilor.

"Subsemnatul Nicolae-Liviu Dragnea, contestator condamnat deținut, CNP..., domiciliat în bd.... mun. Turnu Măgurele, jud. Teleorman, în prezent deținut în executarea unei pedepse privative de libertate în Penitenciarul București Rahova, posesor al CI seria... CONTESTAȚIE LA EXECUTARE prin care contest executarea - în ceea ce privește pedeapsa principală a închisorii de 3 ani și 6 luni a - Sentinței penale nr. 377 din 21.06.2018, pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție - Secția Penală în Dosarul nr. 2628/ 2016, devenite definitive pe latură penală prin respingerea apelurilor pe latură penală prin Decizia penală nr. 142 din 27.05.2019, pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție - Completul de 5 judecători penal în Dosarul 2401/1/2018 și solicit instanței să constate împiedicarea la executarea pedepsei principale cu închisoarea începând cu data de 10.10.2019 și să dispună punerea mea de îndată în libertate". (sursa Lumea Justiției)

Preşedintele Klaus Iohannis face o vizită de lucru în landul Bavaria... Ludovic Orban începe o vizită oficială de trei zile la Bruxelles; va avea întrevederi cu lideri europeni şi ai NATO...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri