Căutare Live

Ultima oră: Liviu Dragnea vrea eliberarea. Ce a scris în cererile depuse la Înala Curțe de Casație și Justiție - Secția Penală

Fostul șef al social-democraților din România vrea să iasă din închisoare! Liviu Dragnea a înaintat mai multe cereri în acest sens, politicianul aflat în prezent la Penitenciarul Rahova, fiind convins că este reținut în mod abuziv.

Ultima oră: Liviu Dragnea vrea eliberarea. În cererile înaintate autorităților, fostul președinte al PSD România a explicat motivele pentru care consideră cu nu mai e cazul să rămână în spatele gratiilor.

"Subsemnatul Nicolae-Liviu Dragnea, contestator condamnat deținut, CNP..., domiciliat în bd.... mun. Turnu Măgurele, jud. Teleorman, în prezent deținut în executarea unei pedepse privative de libertate în Penitenciarul București Rahova, posesor al CI seria... CONTESTAȚIE LA EXECUTARE prin care contest executarea - în ceea ce privește pedeapsa principală a închisorii de 3 ani și 6 luni a - Sentinței penale nr. 377 din 21.06.2018, pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție - Secția Penală în Dosarul nr. 2628/ 2016, devenite definitive pe latură penală prin respingerea apelurilor pe latură penală prin Decizia penală nr. 142 din 27.05.2019, pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție - Completul de 5 judecători penal în Dosarul 2401/1/2018 și solicit instanței să constate împiedicarea la executarea pedepsei principale cu închisoarea începând cu data de 10.10.2019 și să dispună punerea mea de îndată în libertate". (sursa Lumea Justiției)

Ludovic Orban începe o vizită oficială de trei zile la Bruxelles; va avea întrevederi cu lideri europeni şi ai NATO... Iohannis: Va exista o reuniune a comisiei mixte România-Bavaria şi lucrul acesta este foarte important nu doar pentru re...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri