Antena Căutare

Locale: Cristian Preda sustine independenti, daca PDL si UNPR merg impreuna in Bucuresti

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat ca daca PDL si UNPR vor avea o campanie comuna la localele din Bucuresti, el va sustine candidati independenti.

"Daca, dintr-un motiv sau altul, toata campania din Bucuresti va fi una comuna, ma tem ca va trebui sa gasesc altceva de facut pe durata acestei campanii. Nu pot sa sprijin un astfel de mariaj", a spus Cristian Preda.

Europarlamentarul PDL considera ca alianta PDL-UNPR nu poate fi motivata "nici ideologic, nici electoral, ci doar strict circumstantial".

"Nu trebuie sa fim sclavii imprejurarilor, trebuie sa vedem drumul in intinderea lui, nu doar la un metru in fata noastra", a explicat Preda, pentru Mediafax.

De asemenea, din punctul sau de vedere "partidul condus de Gabriel Oprea e format din doua categorii de persoane: din deputati si senatori care au votat caderea guvernului Boc inainte de alegerile prezidentiale din 2009, dar care, dupa victoria lui Traian Basescu, au vrut sa fie parte a guvernului condus de acelasi Boc si, respectiv, din primari PSD, PC si PNL care, fara a parasi partidele pe listele carora fusesera alesi, pentru a nu-si pierde mandatul, au promis ralierea la UNPR incepand din aceasta vara, si au primit in schimb un sprijin masiv de la guvern".

Foto: Intactimages

Cristian Adomnitei: PSD si PNL vor avea candidati comuni in aproape 70 de localitati din Iasi... PNG a facut alianta cu PRM: Becali i-a predat carma partidului lui Vadim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x