Căutare Live

Ups! Ludovic Orban, gafă stânjenitoare! Ce a spus prim-ministrul, în fața unor candidați la alegerile locale

Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut o gafă, vineri seară, la un eveniment la care li se adresa candidaţilor PNL Timiş la alegerile locale, vorbind despre „judeţul Timişoara”, în loc de Timiş.

Ludovic Orban

Declaraţia lui Orban, care este şi liderul PNL, a fost făcută, vineri seară, la o întâlnire cu primarii şi candidaţii PNL din judeţul Timiş.

„Am încredere în dvs., luptaţi-vă, pentru că nu vă luptaţi numai pentru orgoliul dvs de a ieşi primari sau pentru dorinţa dvs de a ajunge primari, ci vă luptaţi, la urma urmei, în momentul în care aţi intrat în competiţia pentru funcţia de primar pentru a oferi o şansă comunităţii locale de dezvoltare, pentru a oferi o şansă oamenilor care trăiesc în comunitatea locală pentru care candidaţi de a trăi mai bine”, a spus Ludovic Orban, care apoi s-a referit la „județul Timișoara”, în loc de Timiș.

Moment stânjenitor pentru Klaus Iohannis, în direct! Întrebarea ce i-a pus capac președintelui: „Mi se pare tendențioasă”

„Candidaţi pentru că aveţi capacitatea să mobilizaţi resurse care să fie puse în slujba interesului general din comunitatea locală în care candidaţi. Băteţi-vă să câştigaţi, pentru că dacă dvs câştigaţi localitatea în care veţi ajunge primar va avea de câştigat şi în mod evident sunt convins că judeţul Timişoara, în ansamblul său, va avea de câştigat din victoria lui Alin Nica la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a continuat premierul.

România ar putea fi pândită de un „pericol imens” Ludovic Orban, avertisment clar: „Degeaba se bucură că le cresc venitu... Ludovic Orban, declarație de ultimă oră! Ce măsuri vor mai fi impuse în România, în următoarea perioadă. „Nu există decâ...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri