Antena Căutare

Moment stânjenitor pentru Klaus Iohannis, în direct! Întrebarea ce i-a pus capac președintelui: „Mi se pare tendențioasă”

Moment stânjenitor, în timpul conferinței de presă susținută, miercuri seara, de Klaus Iohannis.

Moment stânjenitor pentru Klaus Iohannis, în direct! Întrebarea ce i-a pus capac președintelui: „Mi se pare tendențioasă”
Moment stânjenitor pentru Klaus Iohannis, în direct! Întrebarea ce i-a pus capac președintelui: „Mi se pare tendențioasă” | Hepta

Klaus Iohannis a susținut, miercuri seara, o conferință de presă la Palatul Cotroceni. Întrebat, de un jurnalist, „de ce a girat racolările de primari PSD de către liberali”, președintele a avut un răspuns acid:

„Puteţi repeta ultima parte din întrebare, aia cu giroscopul? (...) Nu le-am girat, ba dimpotrivă. Şi săptămâna trecută m-am exprimat clar, franc, împotriva traseismului politic. Nu vă supăraţi, acea parte din întrebare mi se pare extrem de tendenţioasă şi probabil chiar greşit formulată. Eu nu am girat niciodată un traseism politic, nici nu am de gând să o fac şi nici nu cred că cineva bănuieşte că am făcut.

Eu sunt împotriva traseismului politic. Iar acei primari sau parlamentari sau consilieri care au trecut de la un partid la altul nu trebuie să-mi explice mie de ce au făcut-o fiindcă eu nu am nicio autoritate să spun unui politician ce să facă. Fiecare dintre ei va trebui să explice propriului electorat de ce a trecut dintr-o parte in alta. Dar pe mine, altă dată, vă rog să mă întrebaţi într-o formulare corectă care nu se constituie într-o supoziţie total eronată”, a răspuns Klaus Iohannis.

Articolul continuă după reclamă

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că moţiunea de cenzură i se pare neavenită şi că PSD vrea să arate alegătorilor „că mai este încă acolo”, nu are soluţii pentru România, pentru români.

„Această moţiune de cenzură mi se pare neavenită din motive foarte simple şi clare. Dacă ţara este cuprinsă de o epidemie şi suntem în criză economică, nu vii din Opoziţie să depui moţiune de cenzură.

Asta arată doar că PSD nu e doar cinic, asta am mai stabilit-o când au tras de timp cu aprobarea legii carantinei, este şi iresponsabil. PSD vrea să arate alegătorilor că mai este încă acolo. Nu are soluţii pentru România, pentru români, PSD caută soluţii pentru baronii care se simt deconectaţi de resursele publice şi probabil că suferă”, a declarat preşedintele.

Klaus Iohannis, declarație de ultim moment despre alocații și pensii. „Nu e posibil să împarți bani care nu există”... „Este extrem de important!” Procedura de suspendare a cursurilor în școli, în cazul „extinderii epidemiologie în comunit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x