Antena Căutare

Luxul se tine la secret la Curtea Constitutionala! Mobilierul cu foita de aur, pazit de muncitori

Luxul se tine la secret la Curtea Constitutionala. O parte a mobilierului de peste 100.000 de euro a ajuns la CCR, dar a fost pazit cu strictete de muncitorii agitati. Nervosi au fost si judecatorii Curtii care nu au dorit sa raspunda la intrebarile legate de acest subiect.

Mobilierul de lux, cu foita de aur, este pazit cu sfintenie de muncitorii care au inceput montarea lui.

Reporterilor nu li s-a permis sa intre si sa filmeze noul mobilier. Muncitorii nu vor sa dea niciun detaliu.

Nervosi au fost si judecatorii Curtii Constitutionale. Aspazia Cojocaru a fost extrem de iritata cand reporterul s-a apropiat si i-a pus cateva intrebari.

In spatele usilor inchise se lucreaza intens, pentru ca pana pe 20 septemebrie totul trebuie sa fie gata. Abia atunci, prezidiul cu foita de aur si insertii de piele va putea fi admirat, dar si celebrele jiltuiri in care vor stat judecatorii CCR.

Firma care a castigat acest contract este detinuta de un off-shore din Cipru si a avut anul trecut datorii de peste 22 de milioane de lei. Printre institutiile care au cumparat mobilier de lux de la aceeasi firma se numara Banca Nationala, Senatul, Camera Deputatilor si RA-APPS.

FOTO: Intact Images

Presedintele CJ Arges, scos pe targa din sediul DNA Pitesti, unde se afla pentru audieri... Ce are de ascuns Traian Basescu? Avionul traficantilor, platit de Administratia Prezidentiala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x