Antena Căutare

Presedintele CJ Arges, scos pe targa din sediul DNA Pitesti, unde se afla pentru audieri

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a fost luat cu ambulanta, marti dimineata, pentru a fi transportat la spital, la scurt timp dupa ce s-a prezentat la sediul DNA Pitesti, unde a fost citat cu o zi in urma.

Update: Constantin Nicolescu a fost internat la Spitalul Judetean din Pitesti. El a fost diagnosticat cu sindromul coronarian acut, insa este in stare stabila. Medicii au declarat ca il tin sub supraveghere. Nicolescu nu va mai putea fi audiat in cursul zilei de azi.

Presedintele CJ Arges a venit marti dimineata in jurul orei 9.00 la DNA Pitesti, unde a fost citat dupa ce cu o zi in urma au avut loc perchezitii la sediul CJ.

El a spus, la intrarea in sediul DNA, ca a aflat ca este invinuit, dar nu cunoaste incadrarea juridica a faptelor de care este acuzat. Nicolescu a mai spus, ironic, ca probabil ca a gresit la referendum, cand nu a obtinut prezenta de 60 la suta, ci doar de 55 la suta, informeaza Mediafax.

La scurt timp dupa ce Nicolescu a intrat in sediul DNA, o ambulanta a venit la fata locului.

Sediul Consiliului Judetean Arges a fost perchezitionat de procurorii DNA

Perchezitii ale procurorilor DNA au avut loc, luni dimineata, la sediul Consiliului Judetean Arges, institutie condusa de Constantin Nicolescu (PSD), care in 18 mai a fost trimis in judecata de DNA, fiind acuzat ca a luat fonduri Phare de aproape 900.000 de euro in baza unor acte false.

Perchezitiile s-au desfasurat in prezenta vicepresedintelui CJ Arges, Florin Tecau (PSD), care a fost chemat de acasa de catre anchetatori, iar in timpul acestora accesul in sediul CJ a fost blocat.

In urma perchezitiilor efectuate luni dimineata de procurori, mai multi angajati ai CJ Arges au fost citati pentru data de 11 septembrie, la sediul Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Sursa: Antena3

Comisia juridica a decis neinceperea urmaririi penale a deputatilor Dobre si Borbely... Luxul se tine la secret la Curtea Constitutionala! Mobilierul cu foita de aur, pazit de muncitori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x