Antena Căutare

Mai multi parlamentari PDL ar putea sa nu voteze proiectul de buget pe 2011

Guvernul Boc se clatina chiar din interior. Mai multi parlamentari ai PDL ar putea sa nu voteze proiectul de buget pe 2011, daca fondurile nu sunt repartizate egal, la nivel national. Avertismentul vine de la vicepresedintele PDL, Cezar Preda.

Nemultumirile in interiorul PDL se inmultesc. Motivul: repatrizarea banilor pentru administratiile locale, potrivit proiectului de buget pentru 2011. La sfarsitul saptamanii trecute, vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat ca peste 50 de parlamentari democrat-liberali nu vor mai vota bugetul pe 2011 daca resursele financiare nu vor fi distribuite in mod echitabil.

La randul sau, liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat ca "7-8-9" colegi de-ai sai au solicitat sa fie consultati atunci cand se va intocmi proiectul bugetului de stat pe anul viitor.

"Sa vedem intai bugetul. Fiecare parlamentar isi doreste ca pe zona pe care o gestioneaza colegiul lui sa vada daca sunt prinse o serie de investitii publice", a spus Mircea Toader.

De partea cealalta, secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, intrebat despre parlamentarii partidului care ar putea sa nu voteze bugetul pe 2011, ca "e nevoie mai mult ca oricand de o coeziune interna si profunda in interiorul PDL", mentionand ca urmeaza si o motiune de cenzura.

"Sunt si eu extrem de atent la declaratiile acestea, pentru ca pana la urma e nevoie mai mult ca oricand de o coeziune interna si profunda in interiorul PDL. Avem de trecut o motiune de cenzura saptamana viitoare, sunt convins ca o vom trece, dar va trebui sa discutam toate problemele acestea", a spus Vasile Blaga.

Traian Basescu: Nu voi promulga legile votate "din greseala", privind reducerea TVA la alimente si neimpozitar... PC acuza delegatia FMI de abuzuri si amestec in problemele politice interne ale Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x