Antena Căutare

Marcel Vela: Numele oamenilor care sunt pe anumite funcţii şi au anumite salarii ţin de siguranţă naţională

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, la Timişoara, că organigrama, numele şi anumite salarii ale angajaţilor din sistemul de apărare ţin de siguranţa naţională, astfel că trebuie secretizate.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a fost întrebat de ce este nevoie de secretizarea salariilor unor angajaţi din anumite ministere. "Este vorba de tot sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, în sensul că pot fi publicate doar cifrele care ţin de nivelul de salarizare, dar organigrama şi numele oamenilor care sunt pe anumite funcţii şi au anumite salarii ţin de siguranţă naţională până la urmă, sunt secret de serviciu, cred că multe servicii secrete externe ar da foarte mulţi bani ca să afle organigrama de la MApN sau MAI sau un serviciu secret românesc”, a răspuns Marcel Vela. Ministrul a spus că este vorba despre neîncălcarea legii privind siguranţa naţională. "Aşadar, nu este vorba de secretizare, este vorba de a nu încălca o lege care ţine de siguranţa naţională”, a declarat Vela.

Sursa : news.ro

Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de afaceri cere revocarea fostului vicepremier Sevil Shhaideh din Consiliul d... Ludovic Orban neagă posibila candidatură la Primăria Capitalei: „E o minciună gogonată”...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x