Antena Căutare

Marko Bela: "Fara adoptarea Legii educatiei nu mergem mai departe in coalitie

Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, sambata, ca presedintii organizatiilor judetene ale UDMR, reuniti in sedinta Consiliului Consultativ al Presedintilor Organizatiilor Teritoriale, sunt de acord ca adoptarea Legii educatiei este prioritara si ca fara aceasta nu se va putea merge mai departe in coalitie, informeaza Mediafax.



"In ce priveste analiza activitatii guvernamentale, presedintii organizatiilor judetene ale UDMR sunt de acord cu mine si cu colegii mei ca in acest moment este o prioritate adoptarea Legii educatiei si ca, fara adoptarea acestei legi, nu vom putea sa mergem mai departe in coalitie. Dar bineinteles ca speram sa reusim acest lucru, dupa ce Curtea Constitutionala are o decizie pozitiva si face posibila continuarea angajarii Guvernului. Dar am vrut sa subliniez ca si organizatiile noastre teritoriale considera Legea educatiei ca o prioritate absoluta"




"Va dau un exemplu - problema continuarii Autostrazii Transilvania in pofida bugetului auster si a situatiei de criza economica. Eu insumi consider ca trebuie sa mergem mai departe cu investitiile, fiindca acest lucru stimuleaza de fapt o miscare economica"


Membrii PRM, evacuati din sediul partidului de pe strada Emile Zola... Emil Boc: "Cand eram studenti daca doream mai mult, munceam mai mult, cu pomana nu se ajunge la performanta"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x