Antena Căutare

Membri marcanti ai PDL, in telegramele WikiLeaks

Numele mai multor democrat liberali apar in interceptarile Wikileaks. Printre ei se numara Elena Udrea, Vasile Blaga si Sorin Frunzaverde. Intr-una din telegramele interceptate de Wikileaks, deputatul PSD Georgian Pop le-ar fi povestit consilierilor politici oi specialistului politic al ambasadei SUA la Bucuresti despre mai multi membri marcanti ai Partidului Democrat Liberal.

El ar fi spus ca fostul Ministru de Interne Vasile Blaga, Elena Udrea, fostul primar al Capitalei, Adrian Videanu, si vicepresedintele PDL, Liviu Negoita, aveau cazuri de coruptie de ascuns.

De asemenea, intr-o interceptare a lui Bogdan Chiriac, acesta ar fi spus ca Adriana Saftoiu, consilier prezidential la acea vreme, ar fi fost mustrata pentru declaratia potrivit careia Elena Udrea isi petrece multe ore cu Traian Basescu, in spatele usilor inchise. Chiriac ar mai fi spus si ca doar cele mai puternice figuri din PDL, Vasile Blaga si Sorin Frunzaverde, pot tine partidul unit.

"Multi lideri cu influenta din PDL, cum ar fi fostul Ministru de Interne, Vasile Blaga, concubina prezidentiala, Elena Udrea, fostul primar al Capitalei, Adrian Videanu, si vicepresedintele PDL Negoita - toti aveau cazuri de coruptie de ascuns", se arata in telegramele WikiLeaks.

"Directorul de comunicare de la Cotroceni, Adriana Saftoiu, a fost mustrata recent de presedinte pentru ca le-a spus jurnalistilor ca Elena Udrea, fosta sefa a cabinetului Basescu si consilierul politic al acestuia, petrece ore in sir cu Basescu, in spatele usilor inchise", au mai dezvaluit telegramele.

Sursa: Antena3

Europarlamentarul PSD Adrian Severin a demisionat din partid... WikiLeaks: Nicolae Popa, echivalentul romanesc al lui Bernard Madoff...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x