Antena Căutare

Europarlamentarul PSD Adrian Severin a demisionat din partid

Adrian Severin, europarlamentarul roman implicat in dosarul "Mita in Parlamentul European", si-a depus demisia din PSD, inaintea sedintei Biroului Executiv al organizatiei PSD Bucuresti, in care urma sa se analizeze solicitarea formulata de conducerea partidului privind excluderea sa din formatiunea social-democrata.

Inainte de a-si anunta demisia din PSD, Adrian Severin a declarat: "Este cazul sa fac tot ce pot pentru a va scuti de un sentiment de vinovatie si de implicarea in dispute care nu isi au rostul."

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat saptaman trecut ca, daca europarlamentarul Adrian Severin nu isi va prezenta demisia, la sedinta conducerii PSD Bucuresti, va fi exclus, neastepandu-se la surprize din acest punct de vedere.

Blaga acuza: Pedelistii sunt presati de Boc sa semneze pe lista lui... Membri marcanti ai PDL, in telegramele WikiLeaks...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x