Antena Căutare

Mesajul lui Traian Basescu de Ziua Nationala: Arborati steagul ca semn al mandriei de a fi roman

Presedintele Romaniei Traian Basescu a transmis un mesaj populatiei cu prilejul Zilei Nationale. Seful statului ii indeamna pe romani sa arboreze steagul national ca semn al mandriei de a fi roman.

Cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, doresc sa adresez urarile mele cele mai calduroase de sanatate, bucurie si prosperitate tuturor romanilor, din tara si din diaspora. Este o zi de mare insemnatate pentru istoria noastra, in care poporul roman aduce un omagiu celor care au desavarsit, prin patriotismul si jertfa lor, Marea Unire de la 1918


Presedintele Romaniei indeamna populatia sa manifeste solidaritate cu cei afectati de criza economica, si sa pastreze increderea "in viitorul pe care-l putem construi impreuna, asa cum ni-l dorim, intr-o societate libera si democratica".

"Va indemn, ca semn al mandriei de a fi roman, sa arborati steagul national, fie ca sunteti in familie sau la locul de munca, pentru a sarbatori impreuna, asa cum se cuvine, Ziua Romaniei", incheie Traian Basescu.

Foto: Intactimages

Elena Udrea: RA-APPS este cea mai mare hotie... Victor Ponta: Le urez romanilor sa reziste. Este ultimul 1 Decembrie pe care il mai avem sub regimul Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x