Antena Căutare

Mihai Fifor, întâlnire cu sindicaliştii din Poliţie pe tema Statutului Poliţistului. Discuţiile au vizat propunerea ca şefii să aibă un mandat limitat

Ministerul interimar de Interne, Mihai Fifor, s-a întâlnit, joi, cu sindicaliştii din Poliţie cu care a discutat despre îmbunătăţirea Statutului Poliţistului. Discuţiile au vizat, în principal, propunerea ca şefii să aibă un mandat limitat.

Ministerul interimar de Interne, Mihai Fifor, s-a întâlnit, joi, cu sindicaliştii din Poliţie cu care a discutat despre îmbunătăţirea Statutului Poliţistului. Discuţiile au vizat, în principal, propunerea ca şefii să aibă un mandat limitat.

”Astăzi, la sediul MAI, m-am întâlnit cu liderii organizaţiilor sindicale reprezentative ale poliţiştilor pentru a discuta despre modificările pe care intenţionăm să le aducem Statutului Poliţistului. De când am preluat conducerea Ministerului Afacerilor Interne, într-un context extrem de dificil, când credibilitatea poliţiştilor era mult afectată, am anunţat că reformarea acestei instituţii este prioritatea mea şi a Guvernului”, a anunţat, joi, pe Facebook, Mihai Fifor.

Aceasta a precizat că s-a discutat în principal despre propunerea ca şefii din Poliţie să aibă un mandat limitat.

”Rămân deschis la continuarea dialogului cu reprezentanţii sindicatelor şi încurajez şi cetăţenii să consulte proiectul nostru, care se află deja pe site-ul MAI, şi să ne trimită propuneri. Consider că este în interesul nostru al tuturor să avem o Lege clară care să permită eficientizarea activităţii poliţiştilor, de la cel din stradă până la cel care ia deciziile, iar o astfel de Lege se poate face discutând toate propunerile şi alegând cele mai bune soluţii pe termen lung”, a mai transmis Fifor.

Sursa : news.ro

Simona Maya Teodoroiu, noul Agent guvernamental al României la CEDO... Dan Barna a fost ales preşedinte al USR pentru un nou mandat, în urma unui scrutin desfăşurat online...
Zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023. Nativii care au probleme pe plan amoros
Inima poate știe ce vrea, dar uneori cealaltă persoană nu simte același lucru. Ultimul lucru...
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023. Racii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Coafuri din anii ’70 care sunt iar la modă. La ce tunsori s-au întors femeile din lumea întreagă
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x