Antena Căutare

Mihai Razvan Ungureanu: "Guvernul a cazut in urma unui puci parlamentar"

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, in cadrul unei emisiuni Tv, ca schimbarea optiunilor unor parlamentari care au facut parte din fosta Putere, la motiunea de cenzura, reprezinta o tradare fata de electoratul care i-a ales si ar putea fi vorba chiar de coruptie.

"Ce-am vazut acolo, este una dintre cele mai neplacute situatii in care s-a aflat democratia romaneasca. In momentul in care un membru al unui partid aflat la guvernare a avut brusc o revelatie schimbandu-l in pofida vointei alegatorilor, nu inseamna tradare? Au existat si voci publice care au spus foarte clar "nu votez acest Guvern" dintr-un motiv foarte clar si au fost onesti spunand-o. Sunt zvonuri ca multe dintre voturi au fost cumparate cu avantaje materiale. In cazul acesta ce sa facem, trebuie sa ne gandim ca trebuie pus un mercurial in sala de plen a Parlamentului: Atata costa votul", a declarat MRU.

"Si ceea ce s-a intamplat atunci, in sala de plen, pe seama migratiei controlate a unor parlamentari catre Opozitie este un puci parlamentar. Acestea sunt zvonurile care ajung la urechea mea. De exemplu, aud zvonuri ca unii au cerut favoruri de la institutiile de stat si au fost refuzati si, pe seama acestui refuz, si-au schimbat votul. Mi se pare ca nu este politica, ci o jignire enorma adusa exercitiului parlamentar si cea mai crasa lipsa de bun simt fata de electorat. Drept pentru care, acestor tradatori nu ai partidelor, ai ideologiei, ci ai propriului electorat, acestora le promit ca am sa ma uit cu foarte mare atentie la motivele care i-au determinat sa plece dintr-un partid in altul", a subliniat Ungureanu.

Foto: Intactimages

Dosarul privatizarilor strategice: Blaga, Olteanu, Videanu si Marko Bela, audiati la ICCJ... Nastase acuza in dosarul "Trofeul calitatii": Instanta de fond s-a comportat ca o instanta politica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x