Antena Căutare

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu: "Emil Boc este mai bun decat Berlusconi si Papandreou"

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat ca premierul Emil Boc este mai bun decat cel al Greciei sau Italiei, deoarece a avut curajul sa impuna masuri de austeritate, in ciuda sacrificiului politic facut, relateaza Gandul.

"Premierul Emil Boc a fost atat de criticat in anii trecuti pentru masurile pe care le-a luat, astfel incat a facut contrariul domnului Berlusconi [...] A avut un comportament contrar comportamentului lui Berlusconi sau al lui Papandreou din Grecia"


Barbu considera ca demisiile depuse sau deja anuntate ale lui Berlusconi si Papandreou, reprezinta o dovada a faptului ca atunci cand esti populist si nu vrei sa vezi ca realitatile isi impun niste masuri pe care trebuie sa le sustii, pleci din politica.

"Realitatile economice ne arata un lucru: politicienii care nu au curaj sa ia masuri, sau care sunt chiar populisti si demagogi, trebuie sa plece. Ma refer aici la lucruri concrete. Primul ministru, cu guvernul din Grecia, a trebuit sa plece. Domnul Berlusconi, in Italia, trebuie sa plece", a precizat ministrul.

sursa: Antena3


Geoana refuza sa mearga in fata Comisiei de Arbitraj a PSD. Sova: Geoana face greseli in lant... Elena Udrea: "Adio constructii pe plaja!". Legea Turismului are aviz favorabil!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x