Antena Căutare

Mircea Badea, despre Anca Boagiu: “O actrita care se chinuie sa planga la Oscar”

Realizatorul emisiunii In gura presei, Mircea Badea, o compara pe Anca Boagiu cu vedetele false care tin discursuri la Oscar. “Seamana cu o actrita care se chinuie sa planga la o ceremonie de Oscar”, a spus Badea despre reprezentatia ministrului Transporturilor din cadrul conferintei de presa sustinuta la Comandamentului de iarna.

"Le mutumesc cetatenilor Romaniei, multumesc reporterilor de televiziune care de dimineata pana seara tin lumea informata. Multumesc drumarilor, multumesc lopatarului numarul 7, multumesc lopetilor lopatarului numarul 5, care desi s-au rupt au rezistat mai mult decat lopatica ... si nu se mai termina" , a afirmat Mircea Badea la In Gura Presei.


Mircea Badea a comparat reprezentatia ministrului Transporturilor cu a unei actrite care incearca sa para emotionata la inmanarea premiilor Oscar. "Boagiu parca era ca la o ceremonie de Oscar. Asemenea unor actrite care se chinuie sa planga si care joaca atat de prost momentul ala", a spus Badea.

Realizatorul emisiunii "In gura presei" a ironizat si momentul de final al discursului ministrului, care a facut greseala gramaticala. "E important pentru a asigura importanta oamenilor", a spus Anca Boagiu.

"Suna ca un plenoasm nemuls pe camp", a precizat Mircea Badea.



La finalul sedintei Comandamentului de iarna de la Ministerul Transporturilor, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat ca au fost luate toate masurile necesare pentru a se face fata codului portocaliu din zilele urmatoare si a multumit tuturor celor care au luat parte de deszapezire.

Cine va fi noul premier? Vezi 6 nume posibile pentru postul de sef al Guvernului!... Reactii dupa demisia lui Emil Boc din functia de premier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x