Antena Căutare

Reactii dupa demisia lui Emil Boc din functia de premier

Mai multi politicieni si-au exprimat parerea dupa demisia fulger a premierului Emil Boc din functia de sef al cabinetului de guvernamant, anuntata luni dimineata.

Victor Ponta: "Demisia avocatului Boc era necesara, asteptata, ceruta de toata lumea din tara. Guvernul Boc a luat foarte putine decizii cu adevarat. Deciziile au fost luate de presedintele Traian Basescu si au fost luate prost, gresit pentru cei mai multi dintre romani"

Elena Udrea: "Emil Boc se retrage si lasa loc unui Guvern mai bun. Decizia nu imi apartine si nici nu a fost anuntata. Coalitia ramane unita in jurul protectului pe care l-am avut pana acum. In urma consultarilor cu presedintele se va decide cine va fi noul premier", a spus Elena Udrea.

Udrea: Emil Boc a inteles ca Romania are nevoie de o schimbare de ritm

"Cred ca primul-ministru o sa ramana in istorie ca un prim-ministru care realmente a reusit sa salveze Romania. A avut de guvernat in cea mai grea perioada pe care a traversat-o Romania in ultimii 80 de ani. Evident ca a avut un mandat greu, dar de succes, pleaca intr-un moment in care munca si efortul ii sunt recunoscute in plan international. A facut ceea ce trebuie pentru tara, se retrage si lasa locul unui guvern mai bun", a mai spus Udrea.

Crin Antonescu: "Este plecarea celui mai incompetent, mai corupt si mai mincinos guvern din istoria Romaniei, cel putin dupa 1989. Demisia lui Emil Boc constituie primul pas catre solutionarea crizei politice si deschiderea drumului catre alegeri anticipate, singura formula democratica, solida pentru reasezarea vietii politice pe un fagas normal".

Adrian Vasilescu:"Eu am stat un an in Palatul Victoria, fiind consilier al premierului din 2000, Mugur Isarescu. Am plecat de acolo cu convingerea ca, in Romania, un premier si un Guvern trebuie sa fie sustinuti de partide. Personal, nu cred in ideea Guvernului de tehnocrati, pentru ca daca nu ai in spate ca prim-ministru un partid care sa te sustina si sa fie un partid puternic sau coalitie de partide care sa te sustina, este greu sa faci echilibristica la Palatul Victoria si sa impaci toate sperantele, toate interesele si toate nevoile de acolo"

Prim-vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur: "Un act de responsabilitate"




Foto: Intact Images

Mircea Badea, despre Anca Boagiu: “O actrita care se chinuie sa planga la Oscar”... UPDATE! Catalin Predoiu, premier interimar dupa ce Boc si-a dat demisia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x