Antena Căutare

Mircea Geoana, despre o posibila candidatura la presedintie: "Cine a candidat o data nu renunta la speranta"

Invitat in cadrul unei emisiuni televizate in SUA, senatorul Mircea Geoana a fost intrebat daca va mai candida pentru functia de presedinte al Romaniei. „Cine e candidat o data pentru a fi presedinte nu renunta la speranta”, a fost raspunsul fostului lider social-democrat, informeaza Mediafax.

"E probabil prea devreme de spus. Desigur, cine a candidat o data pentru a fi presedinte nu renunta la speranta" a declarat Mircea Geoana. Senatorul a mentionat, raspunzand unei alte intrebari, ca in 2009 a fost foarte aproape de a castiga. Unii au spus chiar ca am castigat", a precizat Geoana razand.


Fostul lider social-democrat a mentionat si ca este esential sa se arate faptul ca integritatea si profesionalismul sunt inca importante in Romania. Cei care vor reusi sa demonstreze acest lucru, vor castiga alegerile din 2012, a mai spus Geoana.

foto: Intact Images

Surse: Emil Boc le-a solicitat ministrilor senatori sa vina la sedintele Senatului, pentru a fi cvorum... Emil Boc: "Nu vad ce motive as avea sa-l sanctionez pe Traian Igas"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x