Antena Căutare

Mircea Geoana: Nu plec din PSD!

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a precizat, astazi, pe blogul personal, ca nu pleaca din Partidul Social Democrat pentru a se inscrie in Partidul Conservator sau in vreo alta formatiune politica.

"Pentru ca in ultima vreme s-au spus prea multe minciuni despre mine, mult mai multe decat ar fi fost vreodata cazul, vreau sa lamuresc odata pentru totdeauna, public, asumand ceea ce spun, marota plecarii mele din PSD: Nu plec din PSD, nici pentru a ma inscrie in Partidul Conservator, nici pentru a ma inscrie intr-o alta constructie formata de PC si PNL. Nu plec din partidul al carui membru sunt vreme de aproape zece ani. Nu plec din partidul pe care l-am condus vreme de cinci ani si pentru care am adus anul trecut 5,2 milioane de voturi. In calitate de presedinte al PSD am purtat sase campanii electorale. Cum isi poate imagina cineva zdravan la cap ca as parasi partidul?! Sunt si voi ramane un om de stanga. Am in PSD prea multi colegi, prieteni, oameni pe care ii admir si pe care ii respect. Nu ascund ca am dezamagirile mele, dar acestea nu pot umbri obligatia de a servi interesele celor care isi pun sperantele in Stanga romaneasca", a precizat fostul presedinte al PSD.

Potrivit acestuia, zvonuri similare au aparut si in 2005, cand presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a creat Clubul de la Bucuresti, sau in 2006, cand liderul Consiliului National al partidului, Adrian Nastase, "se zvonea ca ar pleca la acelasi PC".

Tot articolul, in Jurnalul National

Control la "sponsorul numarul 1" al PDL... Iliescu: Nu primesc lectii de la unii care s-au ghiftuit dupa Revolutie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x